Általános szerződési feltételek

Termékek, árak

A Termékek mellett feltüntetett árak egy darab termékre vonatkoznak. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási költséget. Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk.

A termékek árainak feltüntetésekor a Webáruház a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak, ezen hibák esetén felelősséget nem vállalunk.

A webáruházban történő rendeléssel minden Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen általános szerződési feltételeket, tisztában van a vásárlás folyamatával. Amennyiben a rendelés a Vevő által kért módon nem teljesíthető, a rendelés következmények nélkül lemondható a Webáruház részéről.

A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni és az utánvét díját kifizetni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A szállítási határidő: 4-5 nap.

Fizetési mód és feltételek

A webáruházban vásárolt termékeket utánvétes módon szállítjuk. A rendelés végösszegét a Vevő a csomag átvételekor fizeti meg. A mindenkori szállítási díj a Vevőt terheli.

Jótállás, szavatosság, garancia

A webáruház által forgalmazott termékeken meghatározott fogyaszthatósági paraméterek be nem tartásából adódó reklamációért felelősséggel nem tartozunk.
Az szavatosság kérdésében a 117/1991. kormányrendelet rendelkezései irányadók. Az itt nem szabályozott kérdésekben a 17/1999. kormányrendelet rendelkezései irányadók.

Adatvédelem

A webáruházban történő regisztrációval és vásárlással a Vevő által megadott személyes adatok rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes.Az internetes regisztrációval és a vásárlással a Vevő adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megadottnak tekintjük. Ezeket az adatokat kizárólag megrendelési teljesítéséhez használjuk fel.
A Vevő személyes adatait kizárólag a webáruház üzemeltetője jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adja át.
A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.
A személyes adatok kezeléséről a Vevő bármikor tájékoztatást kérhet az alábbi elérhetőségen: shop@deres-kert.hu.